6979247470 Περσεφόνης 19 & Χατζηδάκη - Ελευσίνα erasmia.sterpi@gmail.com
 
 
 
 
Στέρπη Ερασμία
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια | Ελευσίνα
 
 
 
 
 

Στο γραφείο μας, αφοσιωνόμαστε στην παροχή ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών με σεβασμό, εμπιστοσύνη και αγάπη προς τον κάθε ανθρώπο που μας εμπιστεύεται τον εσωτερικό του κόσμο.

 

Η δράση μας επικεντρώνεται στην υποστήριξη και την ανάπτυξη του ατόμου, ενισχύοντας την αυτογνωσία, την αυτοεπίγνωση και την αυτοαποδοχή. Κατανοούμε ότι κάθε άνθρωπος έχει μοναδικές ανάγκες και εμπειρίες, γι' αυτό και προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση με εξατομικευμένο τρόπο.

 
 

Επισκεφτείτε Επίσης

doctoranytime.gr

 
 
 
 
Ασφάλεια & Εμπιστοσύνη

Ασφάλεια & Εμπιστοσύνη

Δημιουργούμε ένα ασφαλές και εμπιστευτικό περιβάλλον όπου μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας χωρίς φόβο κριτικής ή κρίσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψυχοθεραπεία Εφήβων

Ψυχοθεραπεία Εφήβων

Η εφηβική ηλικία αποτελεί ίσως τη πιο θυελλώδη περίοδο της ζωής του ανθρώπου, καθώς πρόκειται για το σημείο μετάβασης από τη παιδικότητα στην ενηλικίωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλευτική Γονέων

Συμβουλευτική Γονέων

Σας παρέχουμε τις απαραίτητες εργαλειοθήκες και την υποστήριξη για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της γονεϊκότητας και να δημιουργήσετε ένα υγιές και εναρμονισμένο περιβάλλον για την οικογένειά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Online Συνεδρία

Online Συνεδρία

Στο γραφείο πραγματοποιούνται online συνεδρίες, σεβόμενη το θεραπευτικό έργο που διέπεται από όλες τις δεοντολογικές αρχές που ισχύουν και στις δια ζώσης συναντήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλευτική Ζευγαριών

Συμβουλευτική Ζευγαριών

Η επίσκεψη ενός ζευγαριού στο γραφείο είναι μια συμμαχική απόφαση που δίνει την ευκαιρία στον κάθε σύντροφο να εκφράσει τα συναισθήματα, τις ανησυχίες και τις σκέψεις του ως προς τον ίδιο και προς τη θέση που έχει μέσα στη σχέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br> 6979247470

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6979247470

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι της αυτογνωσίας και της αυτοανάπτυξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ