6979247470 Περσεφόνης 19 & Χατζηδάκη - Ελευσίνα erasmia.sterpi@gmail.com
 
 
 
     
 

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΦΗΒΩΝ

Η εφηβική ηλικία αποτελεί ίσως τη πιο θυελλώδη περίοδο της ζωής του ανθρώπου, καθώς πρόκειται για το σημείο μετάβασης από τη παιδικότητα στην ενηλικίωση. Σε αυτό το μεταίχμιο παρατηρούνται ανπτυξιακές αλλαγές, συναισθηματικές μεταβολές και η πρώτη εσωτερική αναζήτηση που ο έφηβος προσπαθεί να εντάξει τον εαυτό του στο κέντρο των εξελίξεων και να θέσει στόχους για το μέλλον.

Τα βασικά αιτήματα εφήβων που επισκέπτονται το γραφείο μπορεί να είναι το σχολικό άγχος, η χαμηλή σχολική επίδοση, οι φοβίες, οι ενδοοικογενειακές συγκρούσεις, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ή προσανατολισμός, οι διατροφικές διαταραχές ή η εκτενής χρήση διαδικτύου. Να επισημανθεί οτι η συνεχής ενημέρωση των γονέων για τη πορεία του θεραπευτικού έργου με το έφηβο παιδί τους, γίνεται διασφαλίζοντας στο ακέραιο τους κανόνες του απορρήτου και δεοντολογίας όπως ορίζεται στο πλαίσιο της ψυχοθεραπείας.

 
     
     
   
     
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την ευημερία και την εσωτερική ευτυχία. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα του δρόμου σας.
 
     
 
 
 
 
6979247470
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
     
 
Περσεφόνης 19 & Χατζηδάκη - Ελευσίνα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ