6979247470 Περσεφόνης 19 & Χατζηδάκη - Ελευσίνα erasmia.sterpi@gmail.com
hero image
 
 
 
     
  Στέρπη Ερασμία
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια | ΕλευσίναΣτο Γραφείο μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες με αφοσίωση και σεβασμό προς κάθε ατομική ανάγκη και πορεία αυτογνωσίας. Καθοδηγούμε και υποστηρίζουμε τους θεραπευόμενους μας σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, αυτο-ανάπτυξης και ευεξίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν ατομική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική γονέων, ατομικές συνεδρίες ενηλίκων και εφήβων, καθώς και αντιμετώπιση και διαχείριση φοβιών. Στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας συμπεριλαμβάνεται επίσης η ατομική συνεδρία, όπου εξερευνούμε και αναπτύσσουμε τις εσωτερικές δυνάμεις και πόρους κάθε ατόμου.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
     
  Το Ταξίδι της Προσωπικής Ανάπτυξης
 
     
 
Μέσα από μια εμπιστευτική και ασφαλή ατμόσφαιρα, προσφέρουμε έναν χώρο όπου οι θεραπευόμενοι μας μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τις σκέψεις, τα συναισθήματά τους και τις ανησυχίες τους.
 
Με βάση την εμπειρία, την εκπαίδευση και τον επαγγελματισμό μας, προσφέρουμε εξειδικευμένη και εξατομικευμένη υποστήριξη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την επίτευξη των στόχων των θεραπευόμενων μας.
 
 
     
 
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Στο Γραφείο της Ψυχολόγου - Ψυχοθεραπεύτριας Στέρπη Ερασμία στην Ελευσίνα προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που περιλαμβάνουν ατομική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική γονέων, ατομικές συνεδρίες ενηλίκων και εφήβων, καθώς και αντιμετώπιση και διαχείριση φοβιών. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την ευημερία και την εσωτερική ευτυχία. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα του δρόμου σας.
 
     
 
 
 
 
6979247470
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
     
 
Περσεφόνης 19 & Χατζηδάκη - Ελευσίνα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ