6979247470 Περσεφόνης 19 & Χατζηδάκη - Ελευσίνα erasmia.sterpi@gmail.com
 
 
 
     
 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ


Η επίσκεψη ενός ζευγαριού στο γραφείο είναι μια συμμαχική απόφαση που δίνει την ευκαιρία στον κάθε σύντροφο να εκφράσει τα συναισθήματα, τις ανησυχίες και τις σκέψεις του ως προς τον ίδιο και προς τη θέση που έχει μέσα στη σχέση. Αυτή η διαδικασία συμβάλλει στον επαναπροσδιορισμό και στη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων στη καθημερινή ζωή και τριβή του ζευγαριού.

Δεν είναι λίγες οι φορές ωστόσο που οι επισκέψεις στο γραφείο γίνονται για να διευκολύνουν την πορεία προς τον χωρισμό και την αποδοχή αυτής της κατάληξης. Σημαντικό δε, παραμένει πάντα η διασφάλιση της συναισθηματικής ισορροπίας των παιδιών και της οικογένειας που μπορεί να έχει προκύψει από το ζευγάρι. Στο γραφείο η συνεδρία ζευγαριών δίνει την ευκαιρία, οι σύντροφοι να ξανασυστηθούν και να διεκδικήσουν μια ποιοτική συναισθηματική επικοινωνία και συνύπαρξη.

 
     
     
   
     
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την ευημερία και την εσωτερική ευτυχία. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα του δρόμου σας.
 
     
 
 
 
 
6979247470
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
     
 
Περσεφόνης 19 & Χατζηδάκη - Ελευσίνα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ