6979247470 Περσεφόνης 19 & Χατζηδάκη - Ελευσίνα erasmia.sterpi@gmail.com
 
     
  Στέρπη Ερασμία
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια | ΕλευσίναΚαλώς ήρθατε στο Γραφείο της Ψυχολόγου - Ψυχοθεραπεύτριας Στέρπη Ερασμία στην Ελευσίνα.
 
     
     
 
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
  Στο γραφείο μας, αφοσιωνόμαστε στην παροχή ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών με σεβασμό, εμπιστοσύνη και αγάπη προς τον κάθε ανθρώπο που μας εμπιστεύεται τον εσωτερικό του κόσμο. Η δράση μας επικεντρώνεται στην υποστήριξη και την ανάπτυξη του ατόμου, ενισχύοντας την αυτογνωσία, την αυτοεπίγνωση και την αυτοαποδοχή. Κατανοούμε ότι κάθε άνθρωπος έχει μοναδικές ανάγκες και εμπειρίες, γι' αυτό και προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση με εξατομικευμένο τρόπο.  
     
  Καθώς συνεργαζόμαστε μαζί σας, θα αναπτύξουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης που θα προάγει την αυτογνωσία και την αυτοανάπτυξή σας. Κάθε συνεδρία είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε νέες ιδέες, να ανακαλύψετε νέους τρόπους σκέψης και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προκλήσεις σας.  
     
 
 
 
 
 
 
 
  Το Ταξίδι μέσα από την Ψυχοθεραπεία

Μέσα από μια εμπιστευτική και ασφαλή ατμόσφαιρα, προσφέρουμε έναν χώρο όπου οι πελάτες μας μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τις σκέψεις, τα συναισθήματά τους και τις ανησυχίες τους. 
 
     
 
 
     
 
Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

Σας στηρίζουμε στον ανασταλτικό αγώνα της ζωής, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, προκλήσεις και εμπόδια με διαφορετικούς τρόπους.
 
     
     
 
Συμβουλευτική Γονέων

Σας παρέχουμε τις απαραίτητες εργαλειοθήκες και την υποστήριξη για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της γονεϊκότητας και να δημιουργήσετε ένα υγιές και εναρμονισμένο περιβάλλον για την οικογένειά σας.
 
     
     
 
Ψυχοθεραπεία Εφήβων

 
 
     
 
 
     
 
Αντιμετώπιση και Διαχείριση Φοβιών

Σας βοηθούμε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να ανακαλύψετε τη δύναμη και την ανθεκτικότητα που κρύβετε μέσα σας.
 
     
     
 
 Συμβουλευτική Ζευγαριών

 
 
     
     
 
Online Συνεδρία

 
 
     
 
 
 
 
     
  Γιατί να μας εμπιστευθείτε


Στο Γραφείο Ψυχολόγου - Ψυχοθεραπεύτριας Στέρπη Ερασμία, η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υποστήριξη και εξειδικευμένες ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε κάθε άτομο που μας εμπιστεύεται το εσωτερικό του κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την ευημερία και την εσωτερική ευτυχία. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα του δρόμου σας.
 
     
 
 
 
 
6979247470
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
     
 
Περσεφόνης 19 & Χατζηδάκη - Ελευσίνα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ